:::: raya datang lagi :::

0

raya dah nak dekat ni…

persiapan??? ntahlah, tahun ni mcm xde mood je….np ek?

klau tahun2 lpas, xcited giler nk p shoping raye, tahun lpas pose prtama aku da beli shelai bju raya….

tahun ni??? ermmmm, td br p beli…dptlah spasang…ckup ke? ntahla…..

sbb die ke????hahahahahah….giler ko!xde kna mngena kot…..

hr ni last day keje tuk bln 8 ni….esk da nk blik kmpng….bnyk lg brg aku xbeli ni…..ckup la kot ape yg ade

nak bli kuih rya pun mls….hr tu je order ngan mmber, tu pun dua jenis……………

tahun lpas brmacam2 jenis aku beli, pntang ade org promote…

taun ni??? ntahlah…..

:::::::::::: selamat hari raya maaf zahir batin :::::::::::::::::::::

 

Advertisements

… atas awan …

0

saje ngapdate blog, wlaupun kje bnyk….

dulu teringin sgt nak nek kapal trbang…..trtnya2 mcmmn la agaknye atas kapal tu kan….

setelah 23 tahun bernafas di donia ni, akhirrrrrnyyyyyyaaaaaaaaa!!!! over xcited plak kan

bukan saje dpt p nek kapal terbang tu, malah segala2nya adalah di bawah tanggungan syarikat…best gak keje cm aku ni ek….muaahahhaaha…..

destinasi pertama nek flight xdela jauh sgt pun… sabah je…huhuhu..tp sgt xcited ye….

masa tu sorg je pompuan, so xtau nak tnye sape prosuder nak nek kapal trbang ni, so wat2 tau jela….last2 cmne ntah leh kantoi ngan krew 2 org tu aku br first time nek kpal trbang,  dieorg pun citer la mcm2…..

ah lantak, yg pnting aku bakal nek kpal trbang…..

dan, stelah hmpir 3 jam duk mlanguk kat airport tu, aku berjya terbang tinggi di awan…..menakjubkan!!!!

 

**adakah entry aku ni ala2 bdak kampung yg sdg jakun……arghhhh, lantak….ko ADERRRRRR?????

hahahahahah….okbai!

 

rindu

0

Xde idea untuk mnulis…..lg2 teringat dia…
Gila!! Ye,sgt gilerrrr…
Ikutkan hati nak je aku tulis tentang dia….
Biar…biar dia tahu semuanya…

Tapi…..
Kalau ia hanya melukakan hati aku xpyahlah….
Buat aku sebak je ko ni la!
Menjauh la ko dr aku dgn sgera…
Hkikatnya,kta mmg sgt jauh…
Jurang itu trlalu jelas..

Tp knpa aku msih xfham
6 tahun kot…
Cmne ntah caranya…

😦

batu pahat

0

Sdgkan batu pahat ni kmpg aku….23 tahun kot ulang alik mersing-batu pahat klau raya….

Tapi…..buta jalan…

Haih….ntah ape2

Sbnrnya,aku de shooting kat UTHM batu pahat ni,tu je nak bgtau…

Okbai!

sedarkan aku!!

0

Salam

kiamat sudah dekat??
Topik hangat yg dibincangkn bersama rakan2 opis…banyak hujah,huraian,tafsiran,anggapan…..

Tekun aku mndgrnya….ada yg br aku tahu,dan ada juga aku sedia maklum tahu…

Smakin d kaji,mkna tersirat smakin trsurat…

Dan aku?? Bl mahu sedar spenuhnya??

Sedar aku sekarang hanya sekadar sedar….

Tindakan?? Tiada…..

Kasihan kpd dri sndri…

Ya Rabbi, mohon kekuatan untuk aku benar2 sedar :::::

da di du

0

salam

ini kisah semalam ye….smlm da taip post pkai bb, pstu ntah knpa x kuar…pnat je aku taip pepanjang…..so, hr ni lyan gmbo je la….mls da aku nk menaip!

....mkn bersama...

aiskrim panda...secomel mumy fiha~~

ini makanan saya!

mentekedarah.....

 

:::::: a picture is worth a thousand words :::::

so, pepndai la wat kisah sndri brdasarkn gmbr yg dipaparkan….

okbai!